Bazându-se pe datele colectate de la clienții noștri, descoperiți cum XpertEye ajută societățile energetice să câștige eficiență conectând tehnicienii în timp real cu experții lor.

Rezumat

Industriile energiei, de la energia electrică la cea nucleară, se confruntă cu aceeași problemă: pensionarea celor mai experimentați tehnicieni ai lor. Confruntându-se cu pierderea acestor angajați calificați și cu nevoia tot mai mare de formare mai rapidă a tinerilor tehnicieni, aceste industrii caută metode noi de a transmite cunoștințele, de a îmbunătăți păstrarea acestora și de a favoriza formarea în cadrul structurii lor, limitând în același timp costurile și întârzierile.

Rezultate

Angajații noi pot fi operaționali mai rapid datorită asistenței la distanță pe teren a unui expert.

Experții la distanță pot îndruma simultan mai mulți angajați noi dintr-o singură locație, crescând rata de acumulare a cunoștințelor și a retenției.

Având la dispoziție aceleași instrumente de colaborare, tehnicianul de teren și expertul au mai multă eficiență în timpul operațiunilor lor.

Rata de retenție a tinerilor tehnicieni și ingineri crește cu 60% atunci când aceștia colaborează cu un expert la distanță.

Experții pensionați pot îndruma tinerii tehnicieni de la domiciliu sau de la birou, muncind jumătate de normă, pentru a permite o transmitere și păstrare mai bune a cunoștințelor în cadrul societății.

REDUCEREA costurilor și a deplasărilor pe teren

OPTIMIZAREA formării, retenției și partajării cunoștințelor

Controlul calității DE LA DISTANȚĂ

Categorii: User stories