Rezumat

Deși profesioniștii din construcții doresc tot mai mult să utilizeze instrumente ale realității augmentate, aceasta tehnologia încă prezintă anumite probleme de implementare, inclusiv de securitate și siguranță.

Angajații de teren lucrează deseori foarte departe de persoanele care iau decizii, acest lucru întârziind semnificativ reluarea activității. Experții la distanță sunt deseori solicitați să asigure asistență pe teren, ceea ce poate dura câteva ore, chiar zile. Operațiunile de întreținere și reparație la distanță sunt aplicații evidente, totuși, majoritatea soluțiilor actuale nu înregistrează performanțe în afara rețelei 4G. Companiile din sectorul construcțiilor trebuie să găsească instrumente noi de colaborare pentru a accelera luarea unei decizii pe teren.

Rezultate

Experții la distanță au o viziune precisă și imediată asupra situației de pe teren, câștigând timp pentru soluționare, economisind în același timp cheltuielile de deplasare atunci când o inspecție la distanță este suficientă.

Experții pot ghida tehnicienii de pe teren de la distanță în timpul operațiunilor de reparație accelerând astfel luarea unei decizii și reluarea activității.

Echipele de pe teren își împărtășesc viziunea în timp real și pot beneficia de asistență acolo unde se află datorită compatibilității 3G a soluției XpertEye.

Experții pot colabora simultan cu orașe, regiuni și țări diferite din sediul central, reducând astfel costurile și timpul cu deplasarea.

CREȘTEREA calității și rapidității inspecției

ACCELERAREA timpului de soluționare a problemelor

ÎMBUNĂTĂȚIREA performanței la lățime de bandă de conexiune redusă

Categorii: User stories