„Sincere felicitări companiei AMA, care este inclusă, pentru prima oară, în Lista laureaților noștri. Instituirea unor „Cafés user” („Cafenele pentru utilizatori”), unde fiecare colaborator poate participa la proiecte pentru diferite servicii și poate urmări evoluția lor, i-a permis companiei AMA să figureze printre cele mai bune întreprinderi din Franța în care să lucrezi. Noi suntem cu adevărat mândri să recompensăm această întreprindere, care pune în practică valorile pe care le susține și care acordă o atenție deosebită calității vieții colaboratorilor săi la locul de muncă.”

Great Place to Work.

Proces transformat, așadar, pentru toți colaboratorii AMA, încă de la prima noastră participare la Great Place to Work. De fapt, noi am obținut distincția, dar am ajuns și pe lista celor 50 de întreprinderi franceze, cu 50 până la 500 de salariați, în cadrul cărora merită să lucrezi.

În realitate, este o frumoasă aventură colectivă.
Depunerea candidaturii pentru distincția Best Workplaces a însemnat, mai întâi realizarea unui sondaj complet, în rândul tuturor colaboratorilor noștri, cu privire la practicile întreprinderii. Este, deci, un angajament colectiv. Aceasta a însemnat favorizarea reacțiilor și încurajarea transparenței. Acest sondaj a fost structurat pe 5 criterii: respect-echitate-credibilitate-convivialitate-mândrie, care sunt evaluate în ceea ce privește condițiile de lucru, de management, de recunoaștere, dar și direcția și performanța în cadrul întreprinderii.

Citeste mai mult