O perspectivă internă a experienței primelor etape ale unei implementări și cum XpertEye va ajuta compania Optel să economisească pentru clienții săi sute de mii și chiar peste un milion de dolari pe zi.

Studiu de caz

În cadrul companiei OPTEL, „Experiența post-vânzare pe care o oferim clienților noștri este chiar mai importantă decât vânzarea propriu-zisă”, explică Foltz, „Obiectivele principale ale companiei OPTEL prin folosirea XpertEye este de a-și sprijini tehnicienii pe teren și de a-și susține clienții”.

OPTEL a înregistrat o creștere extraordinară în ultimii cinci ani, cu peste 900 angajări suplimentare, dintre care 350 numai în 2016. Oferta de produse a companiei OPTEL este semnificativă și, printre formarea colaboratorilor noi, asistența oferită clienților săi și munca într-un sector foarte reglementat, compania avea nevoie de o soluție colaborativă pentru a răspunde obiectivelor sale pe termen lung.

OPTEL este unul dintre principalii furnizori multinaționali de sisteme de trasabilitate și serializare. Cu sediul social în Quebec, Canada, compania oferă soluții de trasabilitate și de certificare, recunoscute în industria farmaceutică din întreaga lume.

Expertiza companiei OPTEL permite diferitelor industrii să măsoare, să inspecteze, să controleze și să urmărească o diversitate de elemente pentru a îmbunătăți calitatea și a optimiza resursele.

Provocări

Principala provocare a companiei OPTEL este de a furniza asistență tehnică în timp real atunci când cea telefonică nu este suficientă. Datorită creșterii puternice a companiei și a gamei sale vaste de produse, niciun tehnician de pe teren nu poate înțelege pe deplin funcționarea fiecărei mașini. Principalele obiective ale companieisunt reducerea timpului necesar pentru reparația unei mașini și, deci, reducerea timpului de întrerupere a funcționării acesteia pentru client, ceea ce, în anumite cazuri, poate costa peste un milion de dolari pe zi pentru clienții OPTEL.

De asemenea, Optel s-a confruntat cu constrângeri mari legate de securitate în fiecare societate farmaceutică cu care lucrează. Clienții lor au nevoie de funcționalități specifice ale soluției pentru a răspunde nevoilor acestora legate de securitate în ceea ce privește tehnologiile utilizate în centrele lor. Înainte de a alege XpertEye, OPTEL a testat diverse soluții, inclusiv aplicații pentru telefonie mobilă, Skype, FaceTime, precum și alte soluții concurente de ochelari inteligenți.

Primele impresii de pe teren

„Tehnicienii de pe teren nu se mai simt singuri atunci când încearcă să remedieze o problemă. De asemenea, aceștia se simt încrezători utilizând instrumentele de colaborare XpertEye și vorbesc cu ușurință despre valoarea soluției cu clienții lor. În ceea ce privește cazurile viitoare de utilizare, este tot mai clar că formarea și observarea altor tehnicieni pe teren sunt lucruri pe care le luăm în considerare cu siguranță. La început nu am fost siguri.”

„Experiența noastră cu AMA a fost foarte pozitivă. Primim răspunsurile la întrebări la timp, iar acestea sunt clare și directe. A fost cu siguranță unul dintre avantaje atunci când am luat decizia cu privire la alegerea soluției. Cu managerul nostru de proiect dedicat, nu trebuie să ne repetăm tot timpul. Acesta înțelege provocările noastre și comunică constant cu noi.”

Categorii: User stories